Coronavirus: Tower Hamlets kuoleman tietullin keskuudessa korkein maassa

Postinumero ”arpajaiset kuoleman” on tehnyt East End keskuudessa pahin osuma vähävaraisten alueiden maassa coronavirus kuolemantapauksia, mukaan luvut Office for National Statistics.
Tower Hamlets oli top 10 paikallishallinnon alueilla Covid-19 kuolleisuus, saavuttaa 174 maalis-toukokuussa. Huippu tuli huhtikuussa, sitten hitaasti alkoi tulla alas.

Yhdeksän kymmenestä korkeimmasta paikallisviranomaisesta oli Lontoossa, ja pahinta oli Brent, jossa kuolee 211 ihmistä 100 000:ssa, ja sen jälkeen Newham ja Hackney.

Mutta Tower Hamlets ei ole kaukana jäljessä, jossa 174 ihmistä kuoli viikkoina, jotka kattavat maaliskuusta toukokuuhun.

Eniten osuma naapurustossa menossa postinumerot oli Poplar, joka oli 37 kuolemantapausta sen kolme postialueella.

Bow- ja Bromley-by-Bow-koodit luettelivat 35, kun taas läheiset Bethnal Greenin kuusi postialuetta, mukaan lukien Columbia Road, olivat 28.

Kolme Stepney ja Limehouse postinumerot oli 26, kun taas Isle of Dogs ”neljä aluetta osoitti 19.

Postinumerot ympäri Spitalfields ja Whitechapel kuten Brick Lane osoitti yhdeksän ihmistä oli kuollut.

Jotkut alueet pääsivät pois suhteellisen kevyesti, kuten Wapping ja Shadwell neljä välillä, Aldgate vain kaksi ja Hackney Wick yksi, kun taas St Katharine’s oli ainoa Tower Hamlets postinumero ilman kuolemia listattu lainkaan.

Pandemia iski kovaa naapurimaiden Shoreditch ja Haggerston alueilla, jotka rekisteröivät 27 kuolemantapausta, kun olympic park oli kuusi ja kaupunki neljä.

Postinumeromaksusi East Endissä aakkosjärjestyksessä:

Aldgate 2 -keskukset

Limehouse Pohjois & Stepney Itä 13

Itäinen Kalkkitalo 3

Canary Wharf 1 -ranta

Bethnal Grn Keski 1

Bethnal Grn Itä 7

Bethnal Grn Luoteis 8

Bethnal Grn Koillis 3

Bethnal Grn Etelä 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.