Whitechapel-teatteriyhtiö kauhoi 150 000 puntaa auttaakseen kodittomia, joiden mielenterveys kärsi lukituksen aikana

Greenfield Roadilla, Whitechapelissa, toimivat pahvikansan kansalaiset ovat napanneet 152 420 punnan apurahan auttaakseen sitä keskittymään traumaan työssään.

Sen kirstujen piristysruiske tulee City Bridge Trustin ansiosta, joka on City of London Corporationin hyväntekeväisyysrahoitsija.

Geetha Rabindrakumar, Cardboard Citizensin sosiaalisen muutoksen johtaja, sanoi: ”Jäsenemme kertovat meille usein, että he tulevat tuntemaan olonsa kadonneeksi, onnettomaksi, pelokkaaksi ja yksinäiseksi, mutta he löytävät avoimen, vieraanvaraisen tilan, jossa he voivat kehittää luovia kykyjään ja tuntea olevansa osa yhteisöä.

”Rahoituksen avulla voimme tehdä enemmän auttaaksemme jäseniä toimimaan ja toipumaan traumasta elämässään ja osallistumaan taiteelliseen työhön, joka voi inspiroida ja haastaa muita ihmisiä.”

Dhruv Patel, City of London Corporationin City Bridge Trust Committeen puheenjohtaja, sanoi: ”Huono mielenterveys on sekä syy että seuraus kodittomuudesta, ja monet kodittomat ihmiset elävät kokemuksilla menneestä traumasta.

”Tämän rahoituksen avulla hyväntekeväisyysjärjestö voi käsitellä näitä asioita teatterityöskeissään ja jäsenilleen tarjoamassaan kahdenkestossa, asettaen heidät toipumisen ja hyvinvoinnin parantamisen kurssille.”

Lukituksen aikana Cardboard Citizens on kaksinkertaistanut jäsenille tarjottavan yksi-yhteen-tuen puhelimitse ja verkossa.

Se on myös tehnyt online-työpajoja, mukaan lukien London On Lockdown 1664-2020, jossa on lukemia kirjailija Daniel Defoen kirjasta, Journal Of The Plague Year.

Chelsie on käynyt Pahvikansalaisia neljä vuotta.

Hän sanoi: ”Jos olet joskus kokenut kodittomuutta tai tunnet olosi kadonneeksi tai haavoittuvaksi, haluat olla lähellä tukevia ihmisiä, jotka ymmärtävät kuka olet ja mitä käyt läpi.

”Kärsin todella pahasta masennuksesta tullessani tänne, ja he ovat auttaneet rakentamaan minua. Masennus on hellittänyt, olen puheliaampi ja olen saanut itseluottamukseni takaisin monin tavoin.

”Pitää hauskaa, olla luova ja olla osa jotain, jonka tiedät vaikuttavan muihin ihmisiin, sen Pahvikansan kansalaiset ovat antaneet minulle – se on kuin laajennettu perhe.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.