Uusi kahvila tila tarjoaa mielenterveyden kriisi tukea keskellä coronavirus pandemia

Kriisin tukihyväntekeväisyysjärjestön Hestian ja Itä-Lontoon NHS Foundation Trustin (ELFT) kumppanuuden tavoitteena on vähentää A&E:hen ja muihin kriisipalveluihin kohdistuvaa painetta ja tarjota kriittinen tila varhaiselle väliintulolle.

Se avautuu joka päivä vuodessa, aikoina, jolloin perinteiset palvelut voidaan sulkea.

The Together Café, joka käynnistettiin mielenterveyden tietoisuus viikolla, rahoitetaan ELFT kanssa Hestia tarjoaa face-to-face hoitoa niille, jotka kamppailevat, sekä mahdollisuus tukea puhelimitse ja videopuhelun.

Kahvilan koulutettu henkilökunta auttaa ihmisiä vähentämään välitöntä ahdistustaan, työskentelemään heidän kanssaan turvallisuussuunnitelman laatimiseksi ja antamaan tietoa käytettävissä olevista resursseista, joilla he voivat edetä.

Palvelu on kaikkien tower-kylttymien aikuisten käytettävissä varattavissa olevien ajanvarausten kautta.

Päästäkseen kahvilaan elft-kriisiryhmän on ohjattava ihmisiä.

ELFT: n kriisi polku palvelun johtaja Melanie King sanoi: ”Eristäminen ja taloudelliset paineet tekevät elämästä vaikeaa niin monet ihmiset juuri nyt.

”Together Cafén henkilökunta kuuntelee ja antaa opastusta.

”Kehotan ihmisiä vastaamaan puhelimeen ja varaamaan ajan, jos he tuntevat olonsa matalaksi.”

Aluepäällikkö Hestia mielenterveyden kriisipalvelut Elvio Correia lisäsi: ”Coronavirus on ottaa valtava vaikutus mielenterveyteen, ja monet ihmiset toteavat, että he saavuttavat kriisin pisteeseen paljon nopeammin kuin tavallisesti.

”Palvelumme avulla ihmiset voivat saada apua mielenterveytensä aikana pandemia – siellä on joku, joka voi kuunnella heitä ja tarjota heille tukea ja tietoa.

”Ratkaisevaa on, että palvelut ovat avoinna, kun taas muut perinteiset keinot saada tukea suljetaan.”

Tower Hamlets Together Cafén aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 17.00-21.00 ja viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 12.00-21.00.

Viittaukset kahvilaan tehdään Tower Hamletsin mielenterveyskriisilinjan kautta 0207 771 5807.

Palvelu on avoinna varattuja tapaamisia varten vain koronaviruspandemian aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.