Taiteellinen johtaja toivoo vuotta 2021, kun uusimmat näytelmät käynnistyvät

Taiteellinen johtaja on sanonut olevansa toiveikas, että yleisö palaa elävään teatteriin vuonna 2021, kun näytelmien sarja aivan itä-lontoolaisille käynnistyy.

Nadia Fall puhui, kun Theatre Royal Stratford East julkaisi neljä ilmaista online-esitystä.

Press Play Here on katsottavissa skannaamalla erikoiskoodi julisteista, joita löytyy vain Barkingista ja Dagenhamista, Hackneystä, Newhamista, Redbridgestä, Tower Hamletsista ja Waltham Forestista.

Neiti Fall sanoi: ”Paikallinen yhteisömme inspiroi meitä. Press Play Here on erityinen rakkauskirje naapureillemme piristää kaikkia.

”Haluamme sanoa, että olemme vielä täällä ja toivottaa kaikille hyvää joulua ja hyvää uutta vuotta.

Kuten monissa live-paikoissa, Theatre Royal Stratford East on joutunut sopeutumaan viruksen takia.

Sen digitaaliseen työhön on kuulunut tärkeä työntekijöiden kunnianosoituskappale No Masks, jossa esiintyy Years and Years -näyttelijä Russell Tovey, joka esitettiin Sky Arts Freeview’llä.

360° mukaansatempaava virtuaalitodellisuuskokemus Petrichor, joka on asetettu dystopiamaailmaan, jossa onnellisuus on vaihdettu tuskattomaan maailmaan, näki myös yleisön virittäytyneen verkkoon tai palaavan sosiaalisesti etäälle teatteriin, vaikkakin rajoitetusti.

Mutta tier 3 rajoitukset tarkoittavat, että teatterin ovet on jälleen kerran suljettu.

Neiti Fall sanoi: ”Se on aika raivostuttavaa, koska luulet, että jos annat meille viitteitä olla avaamatta, emme käyttäisi aikaa, energiaa ja rahaa avaamiseen.”

Viimeisenä vuonna hän lisäsi: ”Vaikeinta on muuttuva hiekka ja tuntematon.

”Voit tehdä tuhat suunnitelmaa ja sitten säännöt muuttuvat. Sitä on vaikea suunnitella. Taloudellisesti on ollut rankkaa.

”Olimme todella kiitollisia hallituksen pelastustakuusta – olimme purrut kyntemme luuhun asti – se on antanut meille mahdollisuuden selviytyä.

”Mutta raha ei oikeastaan auta tukemaan mitään toimintaa. Meidän on vielä tehtävä vaikeita päätöksiä. Mutta olemme yrittäneet pysyä positiivisina.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.