On paasaus noin Brexit tai ilmastonmuutoksen Mudchute Farm’s Big Teltta festivaali

Yhden päivän festivaali, jossa Joe Public voi olla soapbox paasaus ja ottaa johtava poliittisia hahmoja on järjestetään Isle of Dogs lauantaina.

Kolmas vuosittainen Big Tent Ideas festivaali Mudchute Farm odottaa yli 2500 katsojaa ja ranters käsitellään politiikkaa ja ympäristökysymyksiä.

Jokainen teltta on keskustelua ja siellä ”kaiuttimet” corner ” nousta ylös ja tehdä äänesi kuulla julkisesti.

” Me haluta ihmiset joka hiippakunta maailma eri jotta juoruta jotta toinen” Aikamoinen Teltta’ elokuvaohjaaja Sam Julius mainittu.

”Tämä tarkoittaa ideoiden jakamista, jotka eivät pysäytä keskustelua kuolleena sen jäljissä, yhteisen perustan löytämisen ja asioiden tajuamisen kanssa.

Johtavia hahmoja osallistuvat myös kaksi entistä kilpailijaa Boris Johnson varten Tory johtajuutta, Rory Stewart, joka on pilkannut uuden PM hermona hänen Brexit propagandaa ja nouseva tähti Penny Mordaunt.

Toiset ovat Tony Blairin entinen poliittinen sihteeri Sally Morgan ja Theresa Mayn entinen ”politiikan guru” George Freeman.

Ranskan presidentti Macron puhuttu viime vuoden Big Teltta festivaali Mudchute kuin ”merkittävä panos ” suuriin kysymyksiin Euroopassa edessään.

Osallistuu myös sukupuuttoon kapina, Jo Cox säätiö, World Wildlife Fund ja muut aiheista nousu rikollisuuden noususta hiilen kasvuun, lippuja £ 45 (alennukset alle 30s ja opiskelijat).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.