Miten neuvoston asunto estate jakaa perheiden välillä puskutraktori tai ”säästää sen kansakunnan”

Elämä East End perheet elävät yhdeksän vuoden sodan arkkitehtien yrittää säilyttää massiivinen konkreettinen asuntotila ja paikallisviranomaisten kutina vetää koko erä alas ovat chronicled on koskettava näyttely avaaminen tänään.

Kuvat lehdistön valokuvaaja Kois Miah paljastaa, millaista elämä oli viime vuosina ennen Poplar n kiihkeästi kiistanalainen Robin Hood Gardens estate lopulta kaadetaan järjestetään Bethnal Greenin Four Corners Gallery.

Ne paljastavat elämää, tunteita ja rutiineja, jotka animoida tämän 1970-luvun neuvoston asunto kokeilu, osoittaa ”brutaali” kuin elävä arkkitehtuuri.

Hänen muotokuvansa osoittavat elinvoimainen yhteisö-ei melankoliaa vanhentuneelle sosiaaliselle kokeilulle, kun valtuuston kartanoita kuvataan usein.

Robin Hood Gardens oli tuote sodanjälkeisen ”brutaali arkkitehtuuri” aikana, kun kaikki tämä oli tärkeää oli laittanut nopeasti konkreettisia torneja talo niin monta perhettä kuin voit ahtaa alkaen sodanjälkeisen slummi välykset.

Sen laaja kulkutiet tai ”kaduilla taivaalla ”tarkoituksena on nostaa koteja ilmaan edistää yhteisöllisyyttä.

Kokonaisia sukupolvia on kasvanut tilalla, koska se avattiin vuonna 1972 vieressä Blackwall Tunnel sisäänkäynti, kuten Motiur Rahman, joka asui siellä 23 vuotta.

”Kulkutiet olivat kuin Bangladeshissa”, hän muistelee. ”Ihmiset tekivät uskomattomia asioita niitä, ratsastus polkupyörää, usein neljä polkupyörää menee ohi toisiaan kerrallaan.

”Eidin aikana ovet olisivat auki ja sinulla oli karhoja ihmisiä menossa ylös ja alas kulkutiet niiden glitzy asuja, menee ihmisten koteihin, syö samosas. Se antoi sinulle mahdollisuuden elää ulkona elämää.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.