Miten David Attenborough ilmaston lämpeneminen viesti muuttui Bethnal Green Street seinämaalaus

Katutaiteilija on kunnioittanut ympäristölegendaa ja lähetystoiminnan harjoittaja David Attenborough roiskui rakennuksen etuosassa Bethnal Greenissä.
Taiteilija Jerome on takana 20ft korkea seinämaalaus kuvaa Attenborough, joka on yhtäkkiä ilmestynyt puolella trooppinen kala tallentaa St Matthew’s Row, pois Bethnal Green Road.

Värikäs taideteos, joka kesti noin kaksi päivää loppuun osoittaa luonnollinen historioitsija tarkastellaan trooppinen lintu.

Jerome sanoi Instagram-sivullaan: ”Suuri rakkaus miehelle, joka inspiroi niin monia sukupolvia huolehtimaan ympärillämme olevasta kasvistosta ja eläimistöstä.”

Katutaide tulee pian julkaisun jälkeen Our Planet, kahdeksan osa sarja kertoi Attenborough, joka tutkii ilmastonmuutoksen vaikutuksia luonnolliseen maailmaan.

Se ei ole ensimmäinen kerta, kun Attenborough on esiintynyt Lontoon katutaidetta, kun hänen kasvonsa ilmestyi ”seinän sankareita” seinämaalauksen Etelä-Lontoossa.

Rakennus käyttää taiteilija St Mathew’s Row oli myös kankaalle edellisen seinämaalaus omistettu ”laskenut sankareita ensimmäisen maailmansodan” unikkoa yhdistää kolme kuvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.