Miksi Tower Hamletsin pitäisi olla ”kuninkaallinen” kaupunginosa covid-taudin jälkeen

East Endin muuttamisella ”oikeaksi kuninkaalliseksi kaupunginosaksi” voisi auttaa Tower Hamletsia toipumaan Covid-hätätilanteesta.

Yhden valtuutetun ehdotus on tämäniltainen kaupungintalon budjettikokous.

Cllr Rabina Khan haluaa neuvoston hakevan hallitukselta ”kuninkaallista” asemaa Tower Hamletsille, jotain Greenwichiä joen yli Koira isle of Dogsilta tai kuten Kensington & Chelsea tai Kingston-upon-Thames.

Tai ehkä tyytyä ”kaupungin” asemaan, kuten Lontoon Cityyn tai Westminsterin kaupunkiin.

Se ei ole niin outo idea. Tower Hamletsilla on kruununjalokivet, koska rajaan kuuluu Lontoon Tower, joka on kuninkaallinen palatsi.

Cllr Khan kehottaa pormestaria investoimaan pitkän aikavälin strategiaan East Endin talouden vauhdittamiseksi.

Tähän sisältyy myös tarjous Euroopan jälleenrakennuspankin siirtämisestä Canary Wharfiin ja mahdollisuus isännöidä juuri julkistettua Advanced Research & Innovation -tiedetoimistoa, joka paljastettiin ensimmäisen kerran Itä-Lontoon mainostajassa 22.

Ehdotetaan puoluerajat ylittävää työryhmää, joka tarjoaa kuninkaallista asemaa ja maailman suurinta biotieteiden keskittymää, joka on määrä perustaa Canary Wharfiin sen jälkeen, kun hallitus on julkistanut Yhdistyneen kuningaskunnan biotiedeviraston.

”Elämme kansallisen kriisin aikaa Covid-19:n kanssa”, Cllr Khan kertoi Mainostajalle. ”Biotieteisiin investoiminen voi antaa toivoa taloudelliselle kestävyydellemme. Barts Health Trustilla on yksi Euroopan rikkaimmista tietokannoista väestömme monimuotoisuuden vuoksi.”

Tämä korvaisi Euroopan lääkeviraston, joka lopetti Canary Wharfin viime vuonna brexitin jälkeen.

”Tämä on loistava paikka Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin tulevalle sijainnille”, Cllr Khan kertoo neuvoston budjettikokouksessa.

”Tower Hamlets sai kaikkien Lontoon kaupunginosien suurimman Covid-19 Grant Aid -avustuksen, joten palveluita on tilaa suojella samalla, kun investoimme talouteemme. Meidän on oltava kunnianhimoisempia.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.