Mikä tulos! Lisäaikaa ilmaiseksi koulun ateriat jälkeen Marcus Rashford ja Tower Hamlets neuvoston puhelun ”foul”

Hallitus on taipunut painostuksesta jalkapallotähti Marcus Rashford ja teki U-käännös päättyy ilmainen ateria tositteita tarvitseville lapsille aikana koulun kesälomat – päivänä Tower Hamlets myös herätti vetoomuksen vaativat laajentamista.

Tosite järjestelmä toi, kun pandemian hätä alkoi maaliskuussa laajennettaisiin heinä-ja elokuussa, Boris Johnson on nyt luvannut.

Se tulee vanavedessä kampanjan käynnisti Man Unitedin Marcus Rashford, joka vastasi hermona tänään Downing Streetin sydämenmuutos, sanoen: ”Katsokaa, mitä voimme tehdä, kun tulemme yhdessä vuonna 2020.”

Neuvoston vetoomus puolestaan kehotti hallitusta varmistamaan, että ateriasetelijärjestelmä jatkuu kesän aikana.

Pormestari John Biggs ja hänen kabinettinsa kirjoittivat koulutussihteeri Gavin Williamson kehottaa häntä puuttumaan ”suojella elinehto”, koska taloudelliset vaikutukset kriisin jatkuu.

”Kerroimme valtiosihteeri, kuinka tärkeää kuponki järjestelmä on tällä hetkellä kriisi”, pormestari sanoi. ”Toivomme, että vetoomuksemme osoittaa, kuinka tärkeä asia on itäpään perheille.”

Hallitus oli muutama viikko ennen koulun loma ”tehdä oikein”, pormestari väitti.

Pandemia on jo tuonut vaikeuksia monille perheille, hänen hallituksensa jäsen lapsille ja kouluille Danny Hassell huomautti.

Järjestelmä arvoltaan £ 15 viikossa kunkin tukikelpoisen lapsen, kun koulut ovat kiinni on toiminut elinehto kriisin aikana, kun se olisi ollut ”valtava virhe” lopettaa sen kesän aikana, cllr Hassell sanoi. Tämä ”satuttaa monia perheitä aikana, jolloin he tarvitsevat ylimääräistä tukea”.

Mutta hallitus vaati, että se ei anna ateriatositteita ulkopuolella aikavälillä, jolloin Rashford kynä avoin kirje kansanedustajille pyytää päätös on päinvastainen.

Downing Street, lopulta, ottaa pahoiteltu julkinen paine ja ilmoitti, että se jatkaa vapaa ateriat järjestelmän £ 120m ylimääräistä rahoitusta ruokkia arviolta miljoonaa tai niin nuoret ja Boris Johnson onnittelemalla 22-vuotias jalkapallotähti hänen kampanjansa.

Näytetään Rashford oma henkilökohtainen tarina tänään Breakfast show BBC noin kasvatetaan itse vapaan koulun ateriat, kun hänen single äiti meni ulos töihin riitti vakuuttamaan PM.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.