Lontoon satama-aluemuseon paljastamien jokien piilotettuja salaisuuksia

Lontoon jokien salaisuudet paljastuvat sivujokien arkeologialla, mukaan lukien ne, jotka on nyt haudattu jalkojemme alle.

Julkinen näyttely, joka avataan perjantaina Museum of London Docklandsissa, osoittaa, miten Thames ja sen sivujoet ovat muokanneet Lontoota.

Siinä selvitetään, miten Lean kaltaisia jokia on hyödynnetty liikenteessä ja teollisuudessa, jotka ovat vaikuttaneet myös taiteilijoihin ja kirjailijoihin.

Lea on ylivoimaisesti suurin sivujoki Thames, kiemurtelee tiensä Hertfordshire alas Hackney Wick, kulkee Bow ja Poplar sen länsirannalla ja Olympic Park, Stratford ja Canning Town sen itärannalla.

Se on pitkä teollinen perintö alas Bow Creek, jossa se liittyy Thames, jossa keskeinen rooli 1700-luvun kanavan kehittämiseen, kun Hertford Cut avattiin Bow Bridge Limehouse Basin.

Tämä leikattu päivä pois matkan proomut tuovehnan Hertfordshire kaupunkiin ei enää tarvitse ottaa pitkän matkan ympäri Isle of Dogs, kun he pääsivät Thames.

Lea on nyt uudistetaan joenranta kävelee avataan.

Toinen sivujoki ehkä jopa kuuluisampi kuin Lea on laivasto nyt menetetty alla kaduilla, jotka virtaavat Hampstead Heath kautta Clerkenwell ja kaupunki, joka käytetään virtaa Thames klo Blackfriars.

Se on nyt katettu kaupunkien laajentuminen vuosisatojen ajan, mutta sen pitkä historia on kerrottu arkeologisia esineitä myös keskiaikainen kalaansa käytetään ennen joen silted kanssa luita Smithfield lihamarkkinoilla ja muut tehtaan jätettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.