Liikenne estetty pois perheet takaisin B140 St Paul’s Way varten ”puhdasta ilmaa” festivaali

Perheet Bow Common tuli ulos sunnuntaina tanssia kadulla bändi suorittaa elää, sekä lasten pelejä, rullaluistelu ja paljon ruokaa.

Festivaali edisti ”Clean Air Day” lisätä tietoisuutta ilmansaasteista.

St Paul’s Way muutettiin puutarha täynnä esiintyjiä, tanssijoita, pelejä, pyöräilyä ja luistelua.

Katupuutarhan on suunnitellut julkiset teokset -taide- ja arkkitehtuurikäytäntö, joka on rakentanut Poplariin ”vihreän seinän” ja anaerobisen keittimen.

Yleensä ruuhkainen B140 yhdistää Limehouse ja Bromley-by-Bow käytti Tower Hamlets neuvoston ilmanlaadun pilottitesti viime vuonna pilaantumisen valvontalaitteet kiinnitetty lampun virkaa.

Pakokaasuista peräisin oleva typpidioksiditaso ylittää säännöllisesti EU:n oikeudelliset rajat East Endissä, viranomainen pitää voimassa. Pahin paikkoja Lontoossa ovat A12 Blackwall Tunnel lähestymistapa tie, A13 East India Dock Road ja Aldgate yksisuuntainen järjestelmä.

Mutta ei ollut niin huonoa ilmaa sunnuntaina, kun ihmiset ottivat St Paul’s Way.

Poplar Unionin taide- ja kulttuurijärjestö perusti esitysvaiheen elävää musiikkia ja puhuttuja sanoja varten.

Se sisälsi Grand Union Orchestra, Drumworks, Afro-Brasilian lyömäsoittimet ryhmä Dende Bloco ja Spotlight nuorisoryhmä.

Silti katufestivaali ei ollut vain pysäyttää liikenteen päivä. Oli tarjouksia E-Cars sähköautoja vuokrattavana, pyöräily Tower Hamlets Wheelers ja Sustrans hyväntekeväisyys, rullaluistelu skatefresh ryhmä ja toimintaa Friends of the Earth ja Reclaiming Streets.

Sunnuntain festivaalin järjestivät Poplar Harcan elvyttämisorganisaatio ja St Paul’s Way Trust paikallishallinnon Breathe Clean -kampanjarahaston rahoituksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.