Lapset palaavat kouluun Poplarissa oppitunteja juhlateltta pitää ”sosiaalinen etäisyys” sääntöjä

Koulu Poplar on tullut ensimmäinen Itä-Lontoossa pystyttämällä luokkahuoneessa juhlateltta suunniteltu noin sosiaalinen etääntyminen.
Kartanon ala-asteella luotiin tilaa juhlapsitille, joka on pystytetty leikkikentälle ja joka piti oppitunteja haavoittuvan tai keskeisen työntekijän lapsille pandemian aikana.

Arkkitehtien shoreditchissä suunnittelema juhlateltta on tilapäinen rakenne, jossa oppilailla on oppitunteja ja syödä lounastaan ja pidetään samalla turvallisen välimatkan päässä toisistaan.

”Lapsemme ovat olleet poissa koulusta aivan liian kauan”, Manorfield rehtori Paul Jackson sanoi kertoi Itä-Lontoon mainostaja.

”Haluamme mahdollisimman monta lasta takaisin mahdollisimman turvallisella tavalla.

”Lisäpop-up-majoituksen luominen leikkikentälle antaa meille mahdollisuuden tehdä tämän ja vastata lasten tarpeisiin, kun he palaavat kouluun.”

Juhlateltta on vähintään 25 prosenttia enemmän kapasiteettia sosiaalisen etääntymisen kuin luokkahuoneissa itse rakennuksessa.

Hoxtonin Curl la Tourelle Head -harjoituksen arkkitehdit saivat innoituksensa tanskan koulujen ulkooppimisesta.

Niiden tarkoituksena on osoittaa, että on mahdollista luoda ympäristö, jossa voidaan ottaa paremmin mukaan enemmän oppilaita turvallisesti pandemian rajoitteiden alla, jotka mahdollistavat myös etääntymissääntöjen mukaisesti.

Pääarkkitehti Wayne Head selitti: ”Keksimme ajatuksen siirtää joitakin opetuksen väliaikaisiin rakenteisiin käyttäen suuria telttoja, kuten juhlatelttoja festivaaleilla. Tämä auttaa miettimään uudelleen, miten koulut voidaan suunnitella ja käyttää Covid-19:n ulkopuolella.”

Hän neuvottelee parhaillaan muiden koulujen kanssa Manorfieldin jälkeen levittääkseen käsitettä ”opetus kankaiden alle”.

Manorfield on pidetty auki lockdownin aikana Tower Hamlets Councilin keskuksena, joka huolehtii 35 lapsesta 11 koulusta, jotka ovat haavoittuvia tai joiden vanhemmat ovat keskeisiä työntekijöitä, jotka eivät pysty kouluttamaan heitä kotona.

Rehtori kampanjoi viime vuonna ”murtaa sykli aliravitsemuksen ja lihavuuden” Poplar ja keräsi varoja uusia ruoanlaitto tilat koulun Wyvis Street antaa heille keskipäivän aterian yksi köyhimmistä alueilla maassa.

Hänen pop-up luokkahuoneessa on väliaikainen ratkaisu loppuun asti aikavälillä saada Poplar lapset takaisin koulutukseen niin pian kuin mahdollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.