”Emme malta odottaa yleisön takaisin saamista”: East Endin taidepaikat toivottavat tervetulleeksi 1,5 miljardin punnan pelastuspaketin

Tämä on east end -teatteripaikkojen viesti kauan odotetun hallituksen ilmoituksen jälkeen kulttuuri-, perintö- ja taideteollisuuden tukemisesta maanantaina 6.

Harry Hickmore, Wilton’s Music Hallin kehitys- ja viestintäpäällikkö Whitechapelissa, sanoi: ”Ei ole epäilystäkään siitä, että hallituksen 1,57 miljardin punnan pelastuspaketti on mullistava brittiläiselle kulttuurille.

”Se on elintärkeä elinehto, joka ei ole tullut hetkeäkään liian aikaisin.

”Me Wiltonin toivossa toivomme, että Itä-Lontoo hyötyy tästä anteliaasta paketista – yhteisöllämme on yksi maan eloisimmista taide- ja kulttuurikohtauksista.

”Koska teattereita, konserttisaleja, museoita ja gallerioita on niin paljon ympäri maata yhtä haastavissa tilanteissa ja tämän hallituksen tuen alaisina, tiedämme kuitenkin, että kaikki organisaatiot eivät pysty hyödyntämään.”

Pelastuspakettiin on määrä myöntää 270 miljoonaa puntaa takaisinmaksettavaa rahoitusta ja 880 miljoonaa puntaa avustuksia, jotka myönnetään muun muassa Arts Council Englandin ja British Film Instituten avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.