Coronavirus ”jäljittää ja jäljittää” voisi auttaa East End etnisen väestön

Toimenpiteet, joilla seurataan ja jäljitetään ketään, johon se on vaikuttanut sekaanin etnisessä alkuperässä, voisi pian olla käynnissä.

Muutto seuraa Queen Mary University tutkimus GP käytäntöjä, jotka ovat ottaneet yhteyttä potilailla, jotka ovat Covid-19 oireita.

”Tiedot GP käytäntöjä voidaan käyttää kansanterveydellisiä toimenpiteitä”, Queen Mary’s Prof Kambiz Boomla sanoi. ”Tämä sisältää kontaktien jäljityksen, jota tarvitaan toisen aallon estämiseksi.”
Aasialaiset ovat lähes kaksi kertaa todennäköisemmin oireita, kun he ottavat yhteyttä niiden YLEISLÄÄKÄRIT, tutkimus on löytänyt. ”Suurempi riski” on havaittu tutkimuksessa, jonka tarkoituksena on kartoittaa viruksen leviämistä.

Tutkijat laittaa havaintonsa Tower Hamlets pormestari John Biggs, rakentaa kansanterveyden strategia vastaus puhkeamisen Aasian ja Somalian yhteisöissä.

Pormestari sanoi: ”Tietojen ymmärtäminen on tärkeää – mutta se on vasta alkua. Jatkamme hallituksen lobbausta kaikkien yhteisöjemme suojelemiseksi.”

Hän on kirjoittanut pääministerille pelkoa etniseen väestöön kohdistuvista vaikutuksista. Paikallisviranomaiset uskovat, että se on ”parempi ymmärrys” siitä, miten puuttua puhkeamisen jälkeen GP tutkimus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.