Canary Wharf vaiheissa Jeroen n valokuvia kaikista neljästä kulmasta maan

Maailman suurin ulkoilmavalokuvausnäyttely, joka syömässä katuelämää joka kolkasta maailmaa, tekee yhdistyneen kuningaskunnan debyyttinsä Canary Wharfissa aamulla.
Tarina Streets of the World alkoi vuonna 2009, kun hollantilainen valokuvaaja Jeroen Swolfs aloitti seitsemän vuoden tehtävä kaapata ydin 195 pääkaupungissa.

Hän aloitti Oxford Circus, sitten päätyi paikkoihin, kuten Hanoi toisella puolella maailmaa.

Tuloksena oli 195 tulostetta, yksi kaikista kaupungeista hän vieraili, osoittaa kulttuurisia yhteyksiä jakaa ihmisten välillä ympäri maailmaa.

”Tavoitteenani oli osoittaa yhteyksiä, jotka sitovat meidät kaikki yhteen ihmisinä”, Jeroen sanoi. ”Kadut olivat hyvä tapa tehdä tämä ja Canary Wharf on oikea paikka, jossa on laaja valikoima ihmisiä monista eri kulttuureista.”

Vierailijoita Streets of the World huomenna ja perjantaina kehotetaan ”unohtaa rajat” löytää erilainen, mutta relatable mieltä elämää muita ihmisiä. He voivat skannata Westferry Circusiin sijoitetun QR-koodin katsellakseen valokuvien videokeräystä.

Katuruokaa ympäri maailmaa on myös palvelevat jopa Montgomery Square molempina päivinä klo 11-15 kuin ”maistaja” paikoista Jeroen valokuvaus, kuten burritos Mexico City, falafel Beirutista ja arepas alkaen Caracus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.