Buffalo csirke leves (könnyű fagyasztó lassú tűzhely recept!)

Hírek

Az ősz hivatalosan is itt van, ami két nagyon fontos dolgot hoz: a hűvösebb hőmérsékletet és a labdarúgást! Természetesen ez azt is jelenti, elfoglaltabb nap, több tevékenység, kötelezettségek, kevesebb időt tölteni a konyhában. Szerencsére mindannyiunk számára, a mai könnyű lassú tűzhelyű Bivaly csirkeleves nagyjából az ideális őszi recept-kiadós, finom, annyira nevetségesen könnyű, hogy alig tekinthető szakácsnak.

Más szóval? Gyakorlatilag minden szempontból tökéletes.

Csak néhány költségvetés-barát könnyű összetevővel percek alatt összeáll, majd szépen lefagy, amíg készen áll arra, hogy dobja a szakácsba, nincs előfőzés, előáztatás vagy felolvasztás. Komolyan, nem is lehetne könnyebb!

Természetesen a világ legegyszerűbb receptje nem sokat segít, ha a családja nem fogja megenni, de szerencsére ez szinte garantált, hogy sláger lesz! A férjem és a legidősebb lányom is a legjobb levesnek nyilvánították, amit valaha ettek. (A legfiatalabb lányom úgy gondolta, hogy kicsit fűszeres, de még mindig nagyon tetszett, különösen több kék sajttal.) Egyébként-ha a családja nem csinál fűszeres ételeket, akkor mindig enyhe bivalymártást használhat a hő csökkentésére!

Ügyeljen arra is, hogy a sonka-Beens márkájú babot használja, ha lehetséges, mivel tartalmaz egy ízesítő csomagot, amely segít a leves ízesítésében. Ezek megtalálhatók a legtöbb nagyobb élelmiszerboltban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük