Bow Arts avaa ovensa kurkistaa kulissien takana tavata Lontoon huipputaiteilijoiden työssä

Yleisö on kutsuttu kulissien takana ikoninen Nunnery galleria tavata joitakin Itä-Lontoon huipputaiteilijoiden, suunnittelijoiden ja päättäjien juhla ”kaikki asiat Bow”.
Bow Arts -järjestö avaa ensi kuussa ovensa, jotta ihmiset voivat tutustua 120 lontoolaisten taidemaalareiden, kuvanveistäjien, teatterisuunnittelijoiden, tuotesuunnittelijoiden, esiintyjien, korujen, muotisuunnittelijoiden ja kuvittajien työhön ja studioihin.

Sen vuotuinen ”avoin studiot” viikonloppu on suunniteltu 14 kesäkuu ja 15 bow road lähellä Bow Church musiikkia, työpajoja, taiteilija puhuu, kojuja ja jopa gin bar.

Cocktaileja Itä-Lontoon Viinayhtiön ginipanimosta tarjoillaan sekä paikallisesti valmistettua käsityöolutta Five Pointsista ja taiteilijoiden käsintehtyjen tavaroiden käsityömarkkinoilta.

Bow Arts on myös lavastus Raw Materials Plastics näyttely osoittaa, miten viktoriaaninen kemisti kehitetty maailman ensimmäinen muovi Hackney Wick ja paljastaa East End rooli sen kehittämisessä ja sen vaikutus maailmanlaajuiseen ympäristöön kahden seuraavan vuosisadan aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.