Bethnal Green nainen, joka on suojattu vaatii selkeyttä uusista lukitustoimenpiteitä

Haavoittuva Bethnal Green nainen sanoo, että ihmiset, jotka ovat olleet suojattu tarvitsevat selkeyttä coronavirus lukitusrajoitukset muuttuvat.
Kun kauppoja avautuu enemmän, ihmiset palaavat töihin ja jotkut sosiaaliset käännyykset sallitaan, monet haavoittuvassa asemassa olevat ihmiset – myös syöpää sairastavat – ovat hämmentyneitä ja huolestuneita siitä, miten uudet toimenpiteet vaikuttavat heihin.

Sarah Davis, 29, joka oli diagnosoitu Hodgkin lymfooma vuonna 2017 ja oli kantasolusiirto seuraavana vuonna, on suojattu maaliskuusta lähtien.

Hän myöntää, että hän on ”melko ristiriitainen” uusista neuvoista ja ei tunnu mukavalta mennä ulos.

Sarah sanoi: ”Toisaalta olen iloinen haavoittuvia ja suojaa ihmisiä keskustellaan, mutta siirto on vain niin äkillinen ja on lisännyt sekaannusta.

”Olen henkilökohtaisesti halunnut keskustelua ja todisteita laajemmasta suunnitelmasta ihmisille, jotka suojaavat – ei snap päätöksiä, jotka suoraan sanottuna näyttävät vastuuttomalta.

”En ole nähnyt mitään tieteellistä näyttöä esitetään perustella liikkua. Infektioiden määrä on edelleen melko korkea.”

Freelance-taiteilija ja kuvanveistäjä, Sarah on tällä hetkellä lomautettu osa-aikatyötä ja on menettänyt kaikki luovan työn aikana lukitus.

”Rakastan elää Itä-Lontoossa, se kukoistaa ja vilkas, mutta niin, niin kiireinen – mikä tekee ajatuksesta venturing ulos jälkeen 12 viikkoa melko pelottava mahdollisuus”, hän sanoi.

”Pystyn työskentelemään henkilökohtaisen taiteen hankkeita kotoa, mikä on todellinen vauhtia – vaikka kaipaan minun taidestudio – mutta olen vain tuntuu mukavalta palata töihin, kun se on turvallista tehdä niin.”

Macmillan Cancer Support, joka auttoi Sarah koko hänen hoito ja toipuminen, vaatii selkeää viestintää hallitukselta, jotta haavoittuvat ihmiset voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja saada tukea.

Anna Collishaw-Nikodemus alkaen Macmillan sanoi: ”Monet ihmiset elävät syöpä Lontoossa joutuvat tekemään päätöksiä uusia neuvoja ja ovatko he tuntevat olonsa turvalliseksi mennä ulos kerran päivässä.

”Pyydämme siis hallitusta kommunikoimaan selkeästi suojautuvien ja heitä tukevien ihmisten kanssa.

”Tämä auttaa heitä tekemään päätöksiä siitä, pitäisikö heidän tai heidän kotitaloudensa lähteä kotoa, mennä töihin tai kouluun.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.