Az Egyablakos Üdülési Útmutató

Hírek

Karácsony van rajtunk, és mindig van egy millió dolog, hogy! Akár otthon tartja az ünnepeket, akár egy szeretett emberhez utazik, ez egy forgalmas szezon, amely végül úgy érzi, hogy Grinchy-nak érezzük magunkat, mint szeretnénk beismerni.

De nem ebben az évben! Ez a karácsony akkor lesz a legjobb eszközöket a hátsó zsebében, hogy képes legyen élvezni ezt a nyaralás szezonban a családjával.

Létrehoztunk egy egyablakos üdülési útmutatót, amely arra összpontosít, hogy hihetetlenül finom receptekkel vegye le a nyomást, amelyet az egész család szeretni fog, stresszmentes vásárlási élményt nyújt, szórakoztatja a gyerekeket, és otthoni sikerre állítja magát, hogy összpontosítson arra, ami a legfontosabb.

Ha szereted a nyaralás dekoráció, akkor nézd meg az egyszerű, elegáns & olcsó – 9 nyaralás díszítő ötletek, hogy nézd drága. Amikor az ajándékozás, itt van 10 ajándék lehet, hogy a $10 vagy kevesebb, és megtudja, hogyan lehet pénzt takaríthat meg a csomagolópapír (6 Genius tippek!). Ha az otthoni érzés egy kicsit zsúfolt után kapok ki a karácsonyi díszek, igen, akkor megszabadulni, hogy! Hogyan Deklutter bűntudat nélkül. És végül, ahogy a hónap véget ér, Hogy csináltad ezt az évet? 12 kérdés, hogy kérdezd meg magadtól, mielőtt csengetsz az új évben.

ÉLELMISZER EGYSZERŰ

Nem lenne nagyszerű csodálatos ételeket készíteni anélkül, hogy órákat töltene a konyhában? Akkor a mi legjobb Make-Ahead nyaralás receptek, Könnyű Lassú Tűzhely áfonya csirke (ez fagyasztó barátságos is!), és ez a csodálatos éjszakai Croissant reggeli rakott könnyű kolbász mártással. Mi is a legjobb desszertek! Próbálja ki 8 édes (&Quick) üdülési Cookie receptek, 5 összetevő menta Brownie cookie-kat, és tartsa szuper egyszerű forró kakaó szarvasgomba (csak 4 egyszerű összetevők!).

OKOS PÉNZ

Távolítsa el az összes ajándékadó stresszt 50 tökéletes ajándékkal 50 dollár alatt – valami különleges mindenki számára a listán. Ha a gyerekek otthon vannak, és/vagy a kicsik jól érzik magukat, nézd meg 15 szórakozás és (majdnem) Ingyenes dolog, hogy a gyerekek a karácsonyi szünet. Végül fejezze be az évet erős – 7 egyszerű módja annak, hogy a December számít.

ÉLET, STB.

Tartsa az élet egyszerű ebben a hónapban a nyaralás stop-Doing lista: 10 hagyományok ez rendben van, hogy kihagyja ebben az évben (plusz 5 érdemes tartani), és természetesen szórakoztató a Top 10 családi játékok (korosztály 7+). Ha még mindig úgy érzi, több, mint a Grinch, mert az ünnep, szánjon egy kis időt, és kérdezd meg magadtól, Miért nem boldog? Hogyan lehet levenni a nyomást ezen az ünnepi szezonban.

Mindent összevetve, ez egy olyan probléma, amely tele van hihetetlen tartalommal, amelynek célja, hogy boldogabb szívvel és könnyebb terheléssel megkönnyítse az ünnepi szezont.

Mint mindig, szeretnénk hallani, hogy milyen cikkek rezonáltak a legjobban veled! Nyugodtan nyomja meg a” válasz”, hogy ezt az e-mailt, hogy tudassa velünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük