Auringonpaiste tuo esiin 40000 katsojaa East Endin Boishakhi Mela -festivaaleille

Arviolta 40000 katsojaa ilmestyi East End vuosittain Boishakhi Mela festivaali sunnuntain paahtava auringonpaiste.

Se oli elävää musiikkia, tanssia, ruokaa ja lasten tapahtumia Weaver’s Fields Bethnal Green, mutta alkoi värikäs paraati kelluu mutkittelee tiensä läpi kapea Brick Lane.

Paraati, johon kuului jättiläinen tiikeri ja kilpikonna johti kaduilla kutojat Field pormestari Tower Hamlets John Biggs.

Festivaali oli paras Bengali musiikkia esiintymässä elää lavalla, sekä näyttää taidetta ja kulttuuria.

Muita esiintyjiä olivat vakiintuneet suosikit Alaur Rahman, Hashi Rani, Amir Muhammad ja Suzanna Ansar, nouseva kaupunkitähti Nish ja kansainvälisesti arvostettu Naz ja Bolly Flex.

Lapsilla oli luovaa toimintaa, tarinankerrontaa, teatteria, työpajoja, runoutta ja saree-pukeutumista festivaalin perhealueelle.

”Mela markkinapaikka” surina gastronomisia herkkuja monikulttuurinen Britannia ja värikkäitä perinteisiä vaatteita, käsitöitä ja leluja myynnissä.

Mela järjestää vuosittain Tower Hamlets neuvoston ja on tullut katkottua East End kesäkalenteri.

Cllr Sabina Akhtar, neuvoston hallituksen jäsen kulttuurin ja taiteen, sanoi: ”Mela tuo ihmisiä kaikista taustoista yhdessä ja kick-alkaa meidän kesäkauden vapaata toimintaa perheille.”

Boishakhi Mela väitetään olevan suurin juhla Bengalin uudenvuoden järjestetään Euroopassa ja kaikkialla Etelä-Aasian ulkopuolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.