Arkkitehdit keksivät juhlateltta saada lapset takaisin luokkahuoneessa Poplar’s Manorfield School

He rakentavat tilapäistä ”pop up” ruokala ja luokkahuoneessa leikkipaikka Manorfield Primary erityisesti suunniteltu marquees lapsille pitää sosiaalista etäisyyttä.

Työ alkaa maanantaiaamuna 15 kesäkuu, ja toivotaan olevan valmis lounasaikaan.

”Olemme saaneet innoitusta ulkona oppimisen kouluissa Tanskassa”, arkkitehti käytännön johtaja Wayne Head sanoi.

”Keksimme ajatuksen siirtää joitakin opetuksen väliaikaisiin rakenteisiin käyttäen suuria telttoja, kuten juhlatelttoja festivaaleilla.”

Wayne, joka perusti hänen Curl la Tourelle Head käytännössä Shoreditch 25 vuotta sitten, on edelleen varovainen onnistumisen tahansa pop-up luokkahuoneessa idea.

”Tämä ei ole missään tapauksessa vastauksemme siihen, mitä luokkahuoneiden pitäisi näyttää tulevaisuudessa”, hän myöntää. ”Tämän hankkeen tarkoituksena on miettiä uudelleen, miten koulut voidaan suunnitella ja käyttää Covid-19:n jälkeen.”

Manorfieldin ponnahdusikkuna on hänen ensimmäinen itäisessä Lontoossa, ruokala, jossa on joustava kokous, jonka tarkoituksena on pitää kahden metrin sosiaalinen etäisyyssääntö oppilaiden välillä.

Se voisi olla malli muiden koulujen uudelleen tässä kuussa, vaikka koulutus sihteeri Gavin Williamson on kertonut kansanedustajille tänään, että monet eivät voi saada kaikki oppilaat takaisin kuukauden ennen kesälomia.

Manorfield on pidetty auki lockdownin aikana Tower Hamlets councilin keskuksena, joka auttaa ”perheitä haastavissa olosuhteissa”. Se on huolehtinut 35 lapsesta 11 koulusta, jotka kaikki ovat haavoittuvassa asemassa tai avaintyöntekijöiden lapsia.

Rehtori Paul Jackson kampanjoi viime vuonna ”katkaista sykli aliravitsemuksen ja lihavuuden” Poplar antaa riistetty lapsille paremman alun elämässä. Hän juoksi kaksi puoli maratonit kerätä varoja loppuun uusia ruoanlaittotilat koulussa Wyvis Street.

”Loppuun tämä työ on tärkeää murtaa sykli aliravitsemuksen ja lihavuuden”, Jackson sanoi tuolloin. ”Tämä koulu on yksi köyhimmistä alueista maan ja palvelee vähäosainen yhteisö.”

Nyt hoxtonin arkkitehtien pop-up-luokkahuone on väliaikainen ratkaisu saada Poplarin lapset takaisin koulutukseen, kun elämä palautuu normaaliksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.