Aistien seinämaalaus paljastettiin Shoreditch varten kuuroskobikko ”tuntea” auringonnousu ja ääni aaltojen

”Herkkä feely” aistien seinämaalaus on paljastettu Shoreditch varten kuurojen ja sokea lähellä sivustoa, jossa Shakespearen alkuperäinen Curtain Playhouse löydettiin.

Seinämaalaus on ”elää” vasta 7 kesäkuu, joka edustaa kolme kohtauksia, että ihmiset, jotka ovat kuuroja ja sokeita ovat sanoneet kaipaavansa eniten- ääni aaltojen rannalla, värit auringonnousun ja nähtävyyksiä ja ääniä metsäkävelyn.

Se on pystytetty Great Eastern Street mitä on jäljellä vanhan Broad Street päälinjan rautatie kaari, joka purettiin yli 20 vuotta sitten, jota käytetään edistämään tulevia katutaiteilijoita.

Deafblind UK kansallinen hyväntekeväisyys teki sopimuksen Global Street Art ja Cain International kehittäjät, jotka omistavat seinän, joka on kaikki mitä on jäljellä rautateiden kaari.

”Ihmiset aistien vammat voivat nauttia tästä seinämaalaus yhtä paljon kuin näkö-ja kuulo,” Deafblind UK: n päällikkö Steve Conway sanoi. ”Se on jotain, että ei ole tarpeeksi tänään.

”Seinämaalaus antaa voimakkaan viestin niille, jotka eivät tiedä tai eivät ole harkinneet näkökyvyn ja kuulonaleneman vaikutuksia. Kuurosko vaikuttaa niin moniin iän ikäisiin ihmisiin, mutta usein unohdetaan.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.