30000 tatuointi ystäville pään Lontoon yleissopimuksen, mutta tunne on vain ihon syvä

Britannian vanhin tatuoija on ripustaa hänen neuloja viimeisen kerran 70 vuoden kuluttua, kun hän osallistuu kolmen päivän Lontoon Tattoo yleissopimuksen Wapping’s Tobacco Dock.
86-vuotias Doc Price jää eläkkeelle 29 syyskuu, kun tämän vuoden tatuointi yleissopimuksen päättyy.

Yksi 30000 jäsentä yleisön odotetaan jonossa päästä on hänen onnekas lopullinen asiakas.

Doc, jonka maine on leikattu muiden yläpuolella ammatissa, on viettänyt seitsemän vuosikymmentä käynnissä hänen neuloja koristella jonnekin välillä 28 ja 40 eekkeriä ihmisen ihon vuodesta 1949. Hän on nyt yksi 400 vaikutusvaltaisimmista tatuointi taiteilijoiden maailmassa.

London Tattoo fantasia tänä vuonna sisältää hotbed elävää viihdettä ja pelkkä showmanship.

Puoliputkinen luisteluramppi on perustettu demoja pro ratsastajat, mestari UK luistelijat ja erityinen ulkonäkö rullalautailu legenda Steve Olson, jossa on mahdollisuus yleisön saada ilmaiseksi skate oppituntia koko viikonlopun.

Tatuoinnit heräävät eloon myös käsin poked Japanin ”tebori”, aito Polynesian heimojen ja hyperrealistinen muotokuva ja monimutkainen bodyt.

Tatuointeja arvioidaan päivittäisissä kilpailuissa, joissa äänestetään People’s Choice -palkinnolla. Tunnettuja vierastuomareita ovat Mark Mahoney, joka kallistui ”kuningas” mustan ja harmaan inker, joka voi luoda valokuva-elävä klassisia kuvia kuuluisia kasvoja kuten David Beckham ja Johnny Depp, ja sveitsiläinen taiteilija Filip Leu.

Joukossa tatuointi taiteilijoiden osallistuvat on Jondix Jondix, 50, joka toimii hänen Seven Doors salonki Shadwell, tuskin neulan heittää Tobacco Dock.

”Kunnioita perinteitä”, hän neuvoo. ”Älä anna Instagramin ”tykkää” tai hyvännäköiset tatuoijat hämätä. Lue lisää taiteesta ja keskustele useille ennen valitsemista.”

Jondix on tatuoinut 10000 ihmistä, koska hän aloitti, kun hän oli 18, usein kämmenet käsissä, joskus ”intiimeissä osissa ”, hän kertoo.

Live-viihteenä on tarjolla polttoainetyttöjen henkeäsalpaavia ilma- ja tuliesityksiä, japanilaista köysiorjuutta osoittavia esityksiä Kuva of A:sta ja elävää musiikkia Quireboysista, Never the Bridesta, Hell’s Bellsistä ja Urban Voodoo Machinesta.

15 vuotta Lontoon Tattoo yleissopimuksen Tobacco Dock Wapping Lane, pois Highway, on 27 syyskuu, 28 ja 29, jossa tulva 30000 kävijää odotettavissa. Ovet aukeavat kello 11.00.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.